Az alábbi termék sikeresen a kosárba került!

2016. február 9.

Diós muffin

Hozzávalók:

  • 10 dkg darált és 1 evőkanál apróravágott dió

  • 5 dkg őrölt szezámmag

  • 2 evőkanál nyírfacukor

  • 1 tk. Fahéj

  • 1/2 tk. sütőpor

  • 1 narancs felének a leve

  • 1 hámozott, vékony darabokra vágott alma

  • kókuszzsír a kenéshez

  • 3 tojás

Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. A darált diót összekeverjük a szezámliszttel, nyírfacukorral, fahéjjal és sütőporral. Felverjük a tojásokat,majd hozzáadjuk a narancs levét. Összekeverjük a száraz és a folyékony alapanyagokat, majd beleforgatjuk a diódarabokat. Belekanalazzuk a masszát a kikent muffinformába, majd a vékony almadarabokat belenyomjuk a muffinok tetejébe. 30-35 percig 180 fokon sütjük.

Lehet tűpróbát végezni, aki nem biztos benne, hogy jó-e már a muffin.

Jóétvágyat.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy tájékozódhasson új termékeinkről, akcióinkról!
[newsletter_signup_form id=0]