Az alábbi termék sikeresen a kosárba került!

2015. január 7.

Gesztenyepüré

Sosem volt még ilyen finom a gesztenyepüré. Talán mert nem olyan émelygően édes…

Hozzávalók:

  • natúr csak gesztenyéből készült gesztenyedarálék
  •  “tejszínhab”

“tejszínhab”:

  • cocomas kókusztejszín
  • porrá őrölt eritrit
  • bio vaníliapor(vaníliabab őrlemény)

Egy kis tálkában keverd el a kókuszkrémet eritrittel és vaníliával, kóstolgasd és ízlésed szerint adagold.

Ha kész akkor töltsd bele egy habszifonba, tekerj bele egy habpatront és legalább 1 órára tedd hűtőbe. Használat előtt rázd fel!

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy tájékozódhasson új termékeinkről, akcióinkról!
[newsletter_signup_form id=0]