Az alábbi termék sikeresen a kosárba került!

2016. január 18.

Töltött padlizsán NatuRevolution módra

Töltött padlizsán

Hozzávalók:

  • 2 db padlizsán
  • 30 dkg darált hús
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 1 vöröshagyma
  • 1-2 g fokhagyma
  • só, bors, petrezselyem
  • 1 tojás
  • 1-2 evőkanál szezámliszt
  • 1-2 db paradicsom

Elkészítés: A padlizsánt vágd ketté, és a végeit vágd le, majd szedd ki a belsejét, vágd apró kockákra és sózd be. A hagymát kockázd fel, kókuszolajon pirítsd meg és add hozzá a kaliforniai paprikát, a padlizsánkockákat és legvégén a fokhagymát. A darált húst kis olajon piríts meg és sózd, borsozd, majd add hozzá a párolt zöldségeket, a petrezselymet és ízlés szerint még fűszerezd. Ezután a tojást és a szezámlisztet dolgozd össze a darált húsos masszával, majd töltsd meg vele a padlizsánokat, a tetejére tegyél paprikát és 180 fokon süsd meg.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy tájékozódhasson új termékeinkről, akcióinkról!
[newsletter_signup_form id=0]