Az alábbi termék sikeresen a kosárba került!

2014. október 28.

Meggyes – almás gyümölcsleves

Hozzávalók:

  • 25 dkg meggy
  • 25 dkg málna
  • 2 ág orvosi citromfű
  • (nagyon kevés reszelt citromhéj)
  • nagyon kevés vanília esszencia
  • 10 dkg xilit
  • 250 ml kókusztejszín
  • 3-4 db szegfűszeg

A gyümölcsöt kiolvasztjuk, majd a a citromfűvel, szegfűszeggel, vaníliával és a xilittel tegyük fel egy fazékba a tejszínnel és még 250 ml vízzel együtt főni. Forraljuk fel, majd még kb. 20 percig főzzük alacsony hőfokon. A citromfüvet – ha tettünk bele, távolítsuk el, majd turmixoljuk össze a levest.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy tájékozódhasson új termékeinkről, akcióinkról!
[newsletter_signup_form id=0]