Az alábbi termék sikeresen a kosárba került!

2015. január 7.

Sütőtök krémleves

Hozzávalók:

  • 80 dkg felkockázott sütőtök
  • 1 nagyobb vöröshagyma kockázva
  • 2 gerezd fokhagyma
  • vaj vagy olívaolaj
  • 5,5 dl víz
  • vegeta, bors
  • szerecsendió
  • őrölt kömény
  • 2 dl kókusztejszín

Az olívaolajon megpároljuk a vöröshagymát és a szétnyomott fokhagymát, majd rádobjuk a felkockázott tököt, pár percig folyamatos keverés mellett pirítjuk, pároljuk, majd felöntjük a vízzel. Ekkor fűszerezünk is vegeta, bors, szerecsendió és őrölt kömény. A fűszerekből ízlés szerint helyezzünk bele, folyamatos kóstolgatás mellett. Addig főzzük, amíg megpuhul a tök.

Beleöntjük a turmixgépbe és alaposan összeturmixoljuk a zöldségeket.
Visszaöntjük a fazékba, hozzáadjuk a kókusztejszínt és csak addig főzzük, amíg a kókusztejszín darabjai feloldódnak és szép egységes színű lesz. Pirított tökmaggal díszíthetjük tálaláskor.
Egészségünkre!

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy tájékozódhasson új termékeinkről, akcióinkról!
[newsletter_signup_form id=0]