Az alábbi termék sikeresen a kosárba került!

nare_parajdi_só_1kg

Nare- Parajdi só 1kg

A Nare Parajdi só terméke 100%  parajdi  kristálysót tartalmaz. Mint neve is mutatja Erdélyből egy Parajd nevű helyről származik. Kizárólag itt bányásznak a világon ilyen minőségi sót, ami 84 féle ásványi anyagot tartalmaz.

Kategória:

Termékleírás

A Nare Parajdi só terméke 100% parajdi kristálysót tartalmaz. Mint neve is mutatja Erdélyből egy Parajd nevű helyről származik. Kizárólag itt bányásznak a világon ilyen minőségi sót, ami 84 féle ásványi anyagot tartalmaz. Az emberi szervezet vízből és sóból áll. Só alatt nem a hagyományos boltban vásárolt finomított konyhasót értjük, hanem a természetben előforduló, eredeti állapotban előforduló sókat, melyben különböző minőségű és mennyiségű ásványi anyagok vannak.

A parajdi só az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, így minden ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amire csak szükségünk lehet. Ezt a sófélét a mai napig kézzel bányásszák és aprítják. Mentes mindenféle környezeti szennyeződéstől és adalékanyagtól. A  parajdi só abban különbözik a többi sótól, hogy nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz, melyet a gyógyászatban sokrétűen használnak fel.

Kiknek ajánljuk a Nare Parajdi só termékét? Elsősorban bőrbetegségekben, anyagcsere zavarokban, mozgásszervi betegségekben szenvedőknek, de csökkentheti a stresszt, a légúti és allergiás megbetegedések tüneteit is.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy tájékozódhasson új termékeinkről, akcióinkról!
[newsletter_signup_form id=0]