Az alábbi termék sikeresen a kosárba került!

2015. január 8.

Céklás fasírt

Hozzávalók:

  • 20 dkg cékla, hámozva, főzve, reszelve
  • 2 szál újhagyma, vékonyra szeletelve
  • 5 dkg finomra reszelt grana padano sajt
  • 10 dkg darált hús (lehet sertés-marha vegyesen)
  • 1 tojás
  • 2 ek. apróra vágott kapor
  • 2 ek. apróra vágott petrezselyem
  • só, bors
  • 5 dkg őrölt mandula
  • zsír a sütéshez

A reszelt céklát alaposan összekeverjük az újhagymával, a sajttal, a darált hússal, a tojással, a zöld fűszerekkel, sóval, borssal és a mandulával. Ezután kb. 12 darabra osztjuk a masszát, és kis kerek fasírtokat formázunk belőle. Egy nagy serpenyőben felhevítjük a zsírt, és a fasírtok mindkét oldalát lassú tűzön szép pirosra sütjük.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy tájékozódhasson új termékeinkről, akcióinkról!
[newsletter_signup_form id=0]