Az alábbi termék sikeresen a kosárba került!

2016. augusztus 23.

Tudtad ezeket az Omega-3 ról?

A grönlandi eszkimók magas zsírtartalmú, de Omega-3 zsírsavat tartalmazó étrendje mellett, minimális a szív és érrendszeri megbetegedések száma. Az omega-3, antioxidáns hatású, többszörösen telítetlen zsírsavak (EPA-DHA)- forrása (lenmagolaj, halolaj, mandula olaj,) Hatékonyan védik a szív és érrendszer egészségét. Az antioxidánsok a szervezet védelmét és méregtelenítését szolgálják a szabadgyökök közömbösítése révén.

Az omega-3 nem csodaszer, hanem az evolúciónk során nélkülözhetetlenné vált esszenciális zsírsav. Hiánya az agy működés zavarán keresztül számos mentális problémát okoz, így szerepe van a hangulatzavarok, de még a schizofrénia kialakulásában is.
/Szendi/

 

Agyunk egyik legfontosabb működtetője:

Az emberi agy 30%-át az omega-3 zsírsav egy fajtája teszi ki, mely az idegsejtek közötti kommunikációs folyamatokban játszik szerepet. Intelligenciánk, értelmi képességünk ezen kommunikáció egészséges működésétől függ – az omega-3 olajok tehát az agy táplálékául is szolgálnak. Mivel szervezetünk nem tudja előállítani, táplálkozásunktól függ, hogy mennyi omega-3 zsírsavhoz jutunk hozzá. A fejlődő magzatokat a méhlepényen át még az anya látja el a megfelelő mennyiséggel, ezért is fontos a várandós kismamák omega-3 utánpótlása. Patkánykísérletekben igazolták, hogy azok a picik, akik nem jutottak hozzá elegendő omega-3-hoz, azok viselkedési rendellenességekkel küszködtek.
/Life/

Máris pótolhatod Omega-3 hiányodat itt:

Omega-3 + Homoktövisolaj C-90

NatuRevolution

 

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy tájékozódhasson új termékeinkről, akcióinkról!
[newsletter_signup_form id=0]