Az alábbi termék sikeresen a kosárba került!

nare_himalaya só _1kg

Nare- Himalaya só 1kg

A NatuREvolution Himalaya só számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. A Himalaya só teljes mértékben feldolgozatlan, ezáltal nem tartalmaz környezettől szennyezett anyagokat. Sütéshez, főzéshez, és egészségügyi célokra is kiválóan alkalmazható. A vese egyensúlyának fenntartásához szükséges, és képes fenntartani a szervezet egészséges vízháztartását.

Kategória:

Termékleírás

A Nare Himalaya só számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. A Himalaya só teljes mértékben feldolgozatlan, ezáltal nem tartalmaz környezettől szennyezett anyagokat. Sütéshez, főzéshez, és egészségügyi célokra is kiválóan alkalmazható. A vese egyensúlyának fenntartásához szükséges, és képes fenntartani a szervezet egészséges vízháztartását.

A Nare Himalaya só jóval gazdagabb ízű só, mint a hagyományos asztali só, vagy a tengeri só. Nem utolsó sorban 84 féle vitamin és ásványi anyag található benne. A szervezet könnyebben tudja megemészteni a himalaya sót, és mivel teli van ásványi anyagokkal, ezért nem véletlen, hogy az egészségügyi szakemberek, a terapeuták, és szakácsok is előnyben részesítik.

Nettó tömeg: 1000 g

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Nare- Himalaya só 1kg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy tájékozódhasson új termékeinkről, akcióinkról!
[newsletter_signup_form id=0]