Az alábbi termék sikeresen a kosárba került!

Blog

  • Össze kell törnöd?
    2016. szeptember 28.

    Össze kell törnöd?

    Az apró mag serkenti az anyagcserét, remek fogyasztó szer.

    Tovább olvasom »
  • Hatékony magocska az étrendedhez
    2016. szeptember 28.

    Hatékony magocska az étrendedhez

    Sokat olvashatsz róla, hogy a különböző diófélék, például a mandula segítenek a fogyásban, hiszen egészséges zsírokkal és értékes vitaminokkal látják el a szervezetedet.

    Tovább olvasom »
  • Megduplázhatod a fogyást!
    2016. szeptember 28.

    Megduplázhatod a fogyást!

    Hosszú ideig elterjedt tévhit volt, hogy a hízás egyik legfőbb felelőse a zsírfogyasztás, ám ezt mostanra számos információ cáfolja, így a zsírokat tiltó diéták népszerűsége 2016-ban már haldoklik.

    Tovább olvasom »
  • A rák pár hét alatt kemikáliák nélkül gyógyítható?
    2016. augusztus 23.

    A rák pár hét alatt kemikáliák nélkül gyógyítható?

    Só hiány és vérnyomás probléma? Szabaduljunk meg a savasságtól, mert ha lúgossá válunk a rák azonnal leállhat?

    Tovább olvasom »
  • Tudtad ezeket az Omega-3 ról?
    2016. augusztus 23.

    Tudtad ezeket az Omega-3 ról?

    Az omega-3 nem csodaszer, hanem az evolúciónk során nélkülözhetetlenné vált esszenciális zsírsav.

    Tovább olvasom »
  • A homok aranya
    2016. július 1.

    A homok aranya

    A homoktövis széles spektrumon segíti szervezetünk egészségét. Gyógyító hatása akár a meleg, akár a téli időszakban jól jöhet.

    Tovább olvasom »
  • Az erek őrangyala
    2016. július 1.

    Az erek őrangyala

    Azt szokták mondani, hogy amennyire tiszta, pontosabban „sima” és lerakódásmentes a vérérfalunk belső felülete, annyira vagyunk fiatalok. A testünket működtető hatóanyagok akkor jutnak könnyen rendeltetési helyükre, ha a vérerek falai vékonyak, rugalmasak és kevés lerakódás van belső felületükön. Ebben segít nekünk a Kvargezit.

    Tovább olvasom »
  • 7000 éves gyógymód
    2016. május 6.

    7000 éves gyógymód

    Hasonlóan működik, mint a kukoricakeményítő, kiválóan alkalmas szószok, mártások, főzelékek, levesek, pudingok sűrítésére.

    Tovább olvasom »
  • 100 évig élni
    2016. május 6.

    100 évig élni

    A szelídgesztenye ősidők óta Közép- és Dél-Európában él, már a történelem előtti időkben is fontos táplálékunkat képezte. Hazánkban valószínűleg Beatrix királyné terjesztette el az olasz gesztenyés recepteket, Mátyás királynak hamar kedvence lett a gesztenyés kappan (avagy kakas).

    Tovább olvasom »
  • Az első gyümölcs a világon
    2016. április 29.

    Az első gyümölcs a világon

    A zöld banánból készült liszttel tetszőlegesen helyettesíthetünk bármilyen lisztet, egyáltalán nincsen banán íze és egy olyan rezisztens keményítőt tartalmaz, amely szervezetünkben rostként viselkedik.

    Tovább olvasom »
  • A dió okosít
    2016. április 29.

    A dió okosít

    A dió, akárcsak a hal, okosít, mivel omega-3-tartalma úgyszintén igen magas, ezért érdemes gyakran adni a gyereknek.

    Tovább olvasom »
  • Mi az a xilit?
    2016. április 20.

    Mi az a xilit?

    Xilit, nyírfacukor – hívhatjuk akár kétféleképpen is ezt az egészséges és természetes édesítőszert, melyet eredetileg nyírfakéregből vontak ki.

    Tovább olvasom »
  • A fáraók étke
    2016. április 20.

    A fáraók étke

    A len a mai időkben sem tekinthető kevésbé figyelemre méltónak. Rostokban, omega-3 zsírsavakban, B-vitaminban, kalciumban, magnéziumban és káliumban gazdag, valamint magjának elképesztő egészségügyi hatásait kutatások is alátámasztják.

    Tovább olvasom »
  • A fiatalság magja
    2016. április 20.

    A fiatalság magja

    Egy negyed csésze szezámmag háromszor annyi kalciumot tartalmaz, mint egy pohár tejszezámmag.

    Tovább olvasom »
  • Miért jó a cékla?
    2016. március 11.

    Miért jó a cékla?

    Nem is gondolnánk, de a cékla egyik legfontosabb vitamin- és ásványianyag-forrásunk, így különösen fontos a téli és a kora tavaszi időszakban.

    Tovább olvasom »
  • 6 Érdekesség a tojásról
    2016. március 11.

    6 Érdekesség a tojásról

    A tojás sárgája az egyik legfontosabb B-vitamin forrás. A B-vitamin csökkenti a gyulladásokat, hozzájárul a neurológiai funkciók optimális működéséhez, valamint fejleszti a magzat agyát, amennyiben a várandós anya sok tojást eszik.

    Tovább olvasom »
  • C-Vitamin mint vérnyomáscsökkentő?
    2015. december 5.

    C-Vitamin mint vérnyomáscsökkentő?

    Egy kutatócsoport 1999-ben világgá kürtölte, hogy a napi 500 milligramm C vitaminnal a szisztolés és diasztolés vérnyomást átlagban 10 Hgmm-rel tudta lecsökkenteni. Ettől többeknek felment a vérnyomásuk és dühödt hozzászólások jelentek meg a Lancetben.

    Tovább olvasom »
  • A NatuRevolution Nyíregyházán!!
    2015. december 5.

    A NatuRevolution Nyíregyházán!!

    Termékbemutatónk, és termékkóstoltatónk egyik állomása, a nyíregyházi Forrás Áruház volt a mai napon. Rengeteg kedves vásárló kóstolta meg a NatuRevolution gesztenyelisztből készült palacsintánkat.

    Tovább olvasom »
  • A kókusz hasznos tulajdonságai
    2015. január 8.

    A kókusz hasznos tulajdonságai

    Miért is jó a szervezetünknek a kókusz? Hihetetlen, de annyi jó tulajdonsága van, hogy igazán megéri minden háztartásban használni!

    Tovább olvasom »
  • Cukor vs. Eritritol
    2015. január 8.

    Cukor vs. Eritritol

    Az eritritol természetes cukoralkohol. Kis mennyiségben megtalálható gombákban, körtében, dinnyében, szőlőben, és erjesztéssel készült ételekben: borban, szójaszószban, sajtban.

    Tovább olvasom »

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy tájékozódhasson új termékeinkről, akcióinkról!
[newsletter_signup_form id=0]