Blog
-
2016. szeptember 28.
Össze kell törnöd?
Az apró mag serkenti az anyagcserét, remek fogyasztó szer.
-
2016. szeptember 28.
Hatékony magocska az étrendedhez
Sokat olvashatsz róla, hogy a különböző diófélék, például a mandula segítenek a fogyásban, hiszen egészséges zsírokkal és értékes vitaminokkal látják el a szervezetedet.
-
2016. szeptember 28.
Megduplázhatod a fogyást!
Hosszú ideig elterjedt tévhit volt, hogy a hízás egyik legfőbb felelőse a zsírfogyasztás, ám ezt mostanra számos információ cáfolja, így a zsírokat tiltó diéták népszerűsége 2016-ban már haldoklik.
-
2016. augusztus 23.
Tudtad ezeket az Omega-3 ról?
Az omega-3 nem csodaszer, hanem az evolúciónk során nélkülözhetetlenné vált esszenciális zsírsav.
-
2016. július 1.
A homok aranya
A homoktövis széles spektrumon segíti szervezetünk egészségét. Gyógyító hatása akár a meleg, akár a téli időszakban jól jöhet.
-
2016. július 1.
Az erek őrangyala
Azt szokták mondani, hogy amennyire tiszta, pontosabban „sima” és lerakódásmentes a vérérfalunk belső felülete, annyira vagyunk fiatalok. A testünket működtető hatóanyagok akkor jutnak könnyen rendeltetési helyükre, ha a vérerek falai vékonyak, rugalmasak és kevés lerakódás van belső felületükön. Ebben segít nekünk a Kvargezit.
-
2016. május 6.
7000 éves gyógymód
Hasonlóan működik, mint a kukoricakeményítő, kiválóan alkalmas szószok, mártások, főzelékek, levesek, pudingok sűrítésére.
-
2016. május 6.
100 évig élni
A szelídgesztenye ősidők óta Közép- és Dél-Európában él, már a történelem előtti időkben is fontos táplálékunkat képezte. Hazánkban valószínűleg Beatrix királyné terjesztette el az olasz gesztenyés recepteket, Mátyás királynak hamar kedvence lett a gesztenyés kappan (avagy kakas).
-
2016. április 29.
Az első gyümölcs a világon
A zöld banánból készült liszttel tetszőlegesen helyettesíthetünk bármilyen lisztet, egyáltalán nincsen banán íze és egy olyan rezisztens keményítőt tartalmaz, amely szervezetünkben rostként viselkedik.
-
2016. április 29.
A dió okosít
A dió, akárcsak a hal, okosít, mivel omega-3-tartalma úgyszintén igen magas, ezért érdemes gyakran adni a gyereknek.
-
2016. április 20.
Mi az a xilit?
Xilit, nyírfacukor – hívhatjuk akár kétféleképpen is ezt az egészséges és természetes édesítőszert, melyet eredetileg nyírfakéregből vontak ki.
-
2016. április 20.
A fáraók étke
A len a mai időkben sem tekinthető kevésbé figyelemre méltónak. Rostokban, omega-3 zsírsavakban, B-vitaminban, kalciumban, magnéziumban és káliumban gazdag, valamint magjának elképesztő egészségügyi hatásait kutatások is alátámasztják.
-
2016. április 20.
A fiatalság magja
Egy negyed csésze szezámmag háromszor annyi kalciumot tartalmaz, mint egy pohár tejszezámmag.
-
2016. március 11.
Miért jó a cékla?
Nem is gondolnánk, de a cékla egyik legfontosabb vitamin- és ásványianyag-forrásunk, így különösen fontos a téli és a kora tavaszi időszakban.
-
2016. március 11.
6 Érdekesség a tojásról
A tojás sárgája az egyik legfontosabb B-vitamin forrás. A B-vitamin csökkenti a gyulladásokat, hozzájárul a neurológiai funkciók optimális működéséhez, valamint fejleszti a magzat agyát, amennyiben a várandós anya sok tojást eszik.
-
2015. december 5.
C-Vitamin mint vérnyomáscsökkentő?
Egy kutatócsoport 1999-ben világgá kürtölte, hogy a napi 500 milligramm C vitaminnal a szisztolés és diasztolés vérnyomást átlagban 10 Hgmm-rel tudta lecsökkenteni. Ettől többeknek felment a vérnyomásuk és dühödt hozzászólások jelentek meg a Lancetben.
-
2015. december 5.
A NatuRevolution Nyíregyházán!!
Termékbemutatónk, és termékkóstoltatónk egyik állomása, a nyíregyházi Forrás Áruház volt a mai napon. Rengeteg kedves vásárló kóstolta meg a NatuRevolution gesztenyelisztből készült palacsintánkat.
-
2015. január 8.
A kókusz hasznos tulajdonságai
Miért is jó a szervezetünknek a kókusz? Hihetetlen, de annyi jó tulajdonsága van, hogy igazán megéri minden háztartásban használni!
-
2015. január 8.
Cukor vs. Eritritol
Az eritritol természetes cukoralkohol. Kis mennyiségben megtalálható gombákban, körtében, dinnyében, szőlőben, és erjesztéssel készült ételekben: borban, szójaszószban, sajtban.