Az alábbi termék sikeresen a kosárba került!

2015. január 7.

Rakott csirkemell

Hozzávalók:

  • 25 dkg baconszalonna
  • 3 csirkemell
  • 2-3 tojás
  • reszelt sajt
  • tejszín cocomasból, de nem muszáj (tejföl helyett)

Egy lapos hőálló edény aljára kiterítjük a baconszalonna szeleteket úgy. A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, és kicsit kikloffoljuk. A szeleteket tojásba mártjuk és lerakjuk a baconszeletekkel kibélelt edénybe.  Rétegenként megszórjuk reszelt sajttal, sóval. Az utolsó réteget tejszínnel is megkenjük. 200 fokos sütőben 1 óra hosszat sütjük.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy tájékozódhasson új termékeinkről, akcióinkról!
[newsletter_signup_form id=0]