Az alábbi termék sikeresen a kosárba került!

nare_szodabikarbona_500g

Nare- Szódabikarbóna 500g

A NatuREvolution termékcsaládba azért került be a szódabikarbóna, mert rengetek jótékony hatása mellett, nagyon jó természetes anyag.

Termékleírás

A szódabikarbónát már anyáink és nagymamáink is használták. A NatuREvolution termékcsaládba azért került be a szódabikarbóna, mert rengetek jótékony hatása mellett, nagyon jó természetes anyag.

A szódabikarbónának a legjobb tulajdonsága, hogy a környezetre és ránk nézve is teljesen ártalmatlan, így a környezetbarát háztartásokból elengedhetetlen, amellett a nem elhanyagolható tény mellett, hogy igen olcsó anyag.

Azt már hallottuk nagymamáinktól, hogy jót tesz a bőrnek, a hajnak, a körömnek és a fogaknak. De mi egyebet tud még? A szódabikarbóna vízzel összekevert és elfogyasztott elegye kiegyensúlyozott pH-értéket biztosít szervezetünknek. A savas pH ugyan megkönnyíti az emésztést a gyomorban, azonban szervezetünknek a lúgosabb pH egészségesebbnek tekinthető, mivel a degeneratív betegségek nagy része savas környezetben fejlődik ki.

A szódabikarbóna mellett generációk tették le a voksukat, így bátran ajánljuk mi is a NatuREvolution szódabikarbónáját. De figyelem van pár kivételes eset mikor nem javallott a fogyasztása a szódabikarbónának. Nem ajánlott fogyasztani áldott állapotban vagy szoptatás alatt, illetve nem ajánljuk még vesebetegek és májbetegek részére sem.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy tájékozódhasson új termékeinkről, akcióinkról!
[newsletter_signup_form id=0]